lap tetejére
Tartalomhoz ugrás
Felhőkép
A VIDEÓKÉRT KATTINTÁS !
KÉPVISELŐ-TESTÜLET
INNOVÁCIÓ
- Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése Csőszön -A kedvezményezett neve: Csősz Község Önkormányzata
 
A projekt címe: Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése Csőszön
 
A szerződött támogatás összege: 66 100 000,- Ft
 
A támogatás mértéke: 100%
 
 
A projekt tartalmának bemutatása:

Csősz településen nem megfelelőek a helyi infrastrukturális feltételek az egészségügyi alapszolgáltatások tekintetében, ezért a minőségi javításuk elengedhetetlen. A projekt keretében tervezett új építésű épületben kap helyet a vegyes praxisú házi orvosi rendelő, az iskola-egészségügyi ellátás és a védőnői tanácsadó helyiség is. A védőnő szolgálat, mely eddig Tácon látta a csőszi lakosokat, visszakerül Csősz területére.
 
A tervezett épület mind a bekerülési mind a fenntartási-üzemeltetési költségek optimalizálása szempontjaiból került kialakításra. Fokozott hőszigetelésű falazatok, födémek, nyílászárók, burkolatok kerülnek beépítésre. A beépítésre kerülő anyagok hosszú élettartalmúak. Az épület helykihasználása optimális, semmilyen felesleges helységeket, alapterületeket és megoldásokat nem tartalmaz.
 
Az új, korszerű Orvosi rendelő és Védőnői szolgálat létrehozásával a minőségi egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosított lesz, mellyel a község népesség megtartó ereje nő, javul az itt lakók életminősége is.
 
 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.31.
 
A projektazonosító száma: TOP-4.1.1-15-FE1-2016-00031
     - Csősz Község Honlapja 2020.-                                                                                -  Adatkezelési tájékoztó -                                                                             -Csőszi Média Központ- by hujberferi
  
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz