lap tetejére
Tartalomhoz ugrás
Felhőkép
A VIDEÓKÉRT KATTINTÁS !
KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Kedves Látogató!
 
 
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Csősz község megújult honlapján.
 
Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a honlap a mindennapi ügyintézésben, a közügyekben való tájékozódásban.
 
Ez a honlap azért jött létre, hogy minél több információt, érdekességet megtudjon falunk életéről.  A honlapunkat  böngészve megismerheti településünk kulturális életét, múltját, jelenét. Kívánom, hogy e portál tartalmát átböngészve ismerje meg jobban Csőszt. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!
 
A képviselő társaimmal 2010. októbere óta azon munkálkodunk, hogy községünk mindenki számára otthonosabbá váljék.  Azért dolgozunk, hogy Csőszön érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni.
 
Csősz Község Önkormányzat Képviselő-testülete számára központi kérdés, hogy mit tehet a településünkért. Munkánkhoz pedig szükség van az Önök együttműködésére, támogatására. Ezért is komoly kötelességünk az itt lakók felé, hogy mindig friss, naprakész információkat nyújtva tájékoztassuk Önöket a községet érintő hírekről, pályázatokról, döntésekről, mert Önökért, Önökkel dolgozunk.
 
A weblaphoz hasznos és kellemes időtöltést kívánok, Csősz vendégszerető lakossága  nevében pedig szeretettel hívok és várok mindenkit településünkre!
 
A honlap használatához sok örömet kívánva:

 
   

Földesi Gábor
polgármester     - Csősz Község Honlapja 20201.-                                                                                -  Adatkezelési tájékoztó -                                                                             -Csőszi Média Központ- by hujberferi
  
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz